Friday, November 19, 2010

Daging dan Tulang

Salam jumaat yang mulia...

Sempat lagi update, lenguh2 pijar2 tangan duk buang bijik lada, hari ni sekali lagi buat kenduri kesyukuran kat umah PIL..nasib baik umah dekat je, balik kejap b4 orang masjid datang lepas solat jumaat..sempat lagi jenguk2 blog...

nak jugak masukkan dalam blog nih, hasil pertama daging korban, sebab sangat lapar walaupun dah makan nasi dagang, nak jugak makan nasi putih, jadinya goreng je daging sesimple yang mungkin, tak sihat kan, haruslah masak yang senang2 je....eceh tang tomato tu rajin plak duk gerigis2 kan dier, busan sokmo duk hiris2 je, so buatlah gerigis2 sikit, senget benget jadinya sebab tak sihat kan...alasann



yang ni semalam pun masih dalam mood malas dan tak sihat..jadinya buat lah sup tulang versi saya yang sangat simple, sebab dah tahu hari ni boleh makan sup yang sedap kat umah PIL..so takyah lah buat gebang2 sangat, janji ade rupa sup...sup tulang dan ekor campur sekaligus....



2 comments:

  1. hye Na. U've been tagged. Sila la ke blog p untuk details. ----> http://dandeliciousprincess.blogspot.com/2010/11/tagged-by-mama-nieyzha.html

    ReplyDelete
  2. hihi..teruja nak buat tag nih...

    ReplyDelete