Tuesday, January 10, 2012

Dinner

Assalamualaikum wbt

Konon tak nak makan dah malam ni coz tadi lunch dah 6pm..tapi macam tak best la malam2 duk melangguk je takde makan2...udang pun macam banyak je en Fadzil beli, kesian gak kalo biar die lame2 dalam esbok...jadi kite pom godek2 la buat cucur udang...

aku suke gune udang laut..cili besar...bawang merah... lepas tu bancuh le dengan air garam sikit, letak soda bikarbonat, aku terletak sodium bikarbonat...hentam je la..agen penaik gak kan...so dinner malam ni cucur udang...



4 comments: